Свилен Ноев (Остава) черпи с музика за рождeния си ден


Свилен Ноев (Остава) черпи с музика за рождeния си ден

4328

След ударното начало на сезона с концерта на Рут Колева миналия уикенд, Sofia Live Club продължава с интригуващите предложения.  

Предстои да видите някои от любимите си български банди, както и възможността да закупите техни албуми. Настроението ще се покачва с всеки изминал ден, а за вас остава да се отдадете на музикален уикенд, приканиха от управата на клуба.

Рубикуб (Rubikub) ще изнесат акустично шоу на свещи. В изявата на формацията на 20 септември, четвъртък, ще се състои премиерата на новата ѝ песен "Всичко" - първото парче на групата на български. Както MySound.bg вече писа, предишните сингли на Гергана Турийска и Ко. са "Uh Ah Oh" и "Still Together" (видео - ТУК).

Специално за вечерта музикантите са подготвили акустични аранжименти на песните си. Трип-хоп и дъбстеп проектът Algoriddim & Karshana, в който участват Веселин Ценов и Гери Турийска, ще представи общата си песен с Явор Захариев от Gravity Co (Гравити Ко.) - "Crossing The Line", веднага след концерта на Рубикуб. Бандата е в състав: Ангел Дюлгеров -китара, Веселин Веселинов - Еко - контрабас, Гери Турийска - вокали и Росен Ватев - ударни.
 
На 21 септември Tri O Five се завръщат с пълна сила. Music Clinic Records имат удоволствието да ви поканят на първата по рода си Music Clinic Records Night. Завеждащи отдела музика ще бъдат любимата банда сладури. Специални гости ще са Николай Данев, Кирил Зафиров и Тодор Бакърджиев, а DJ JiJo (Jazz Profilactika) ще представи своя подбран сет. На събитието ще имате възможност да закупите албума на Tri O Five "Travelling", както и първата компилация на Music Clinic - "Welcome Тo Bulgarian Music Clinic".

Два повода има за празнуване на 22 септември, събота. След като славно отбелязаха 20 години на сцена, алтернативните мъжаги от Остава стартират клубните си участия.

Повод да се почерпим с музиката на момчетата е рожденият ден на фронтмена Свилен Ноев (предпоследен вдясно на снимката), без който "шоколад"-ът не е толкова вкусен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички