Обичам 90-те! С Captain Jack, DJ Sash! и десетки други...


Обичам 90-те! С Captain Jack, DJ Sash! и десетки други...

6497

Немските звезди Captain Jack и DJ Sash! ще завършат цялостното телепортиране в 90-те години като кацнат в България за първи път за концерта "Обичам 90-те".

Той ще се проведе в столичната зала "Фестивална" на 16 ноември.

Captain Jack и DJ Sash! се присъединяват към звездната плеяда от изпълнители от 90-те в лицето на Dr. Alban, Ice MC, 2 Brothers On The 4th Floor, както и българските музиканти – Ирина Флорин, Тони, Стоян Михалев и Виктор, Камен Воденичаров, DJ Marti G (DJ Марти Джи), както и диджеите на "Брилянтин" – DJ Simon и Sash. Всички те ще помогнат на родните фенове на миналото десетилетие да се върнат обратно във времето и да си припомнят техните най-популярни хитове от 90-те. 

Българските меломани ще имат възможност да чуят на живо за първи път у нас  немския диджей DJ Sash!  Музикантът, роден в малката немска провинция Нидерхаин, никога не е предполагал, че ще покори света с таланта си. Но е факт, че той все още продължава да се доказва изключително успешно като диджей по цял свят, както и да издава авторски албуми. Sash! постига световна известност с песните "Encore un fois", "Ecoador", "La Primavera", които обикаляха върховете на класациите в средата на изминалото десетилетие.

Билети за “Обичам 90-те” могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim. 300 пропуска са на промоционална цена от 20 лева.

След изчерпването им,  цената на един билет ще стане 30 лв. През месец ноември билетите ще бъдат по 40 лева. В деня на концерта, на входа на зала "Фестивална", пасовете ще вървят по 45 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички