Мариана Попова и Никол капитани на отборите за другите елиминации


Мариана Попова и Никол капитани на отборите за другите елиминации

3558

По време на живото предаване във ВИП Брадър (VIP Brother) Любен Дилов-син гостува в студиото на Ники Кънчев като защитник на Кристина Патрашкова.

Той се хвана на бас с Ники, че тя ще остане в Къщата, като условието на водещия бе, че, ако Любо Дилов не успее за защити Патрашкова и тя излезе от шоуто, на нейно място ще влезе самият той. Така след като зрителите определиха Кристина и Николай да напуснат шоуто, другия понеделник на нейно място като гост-звезда влиза Любен Дилов-син.   

Журналистката призна, че Мариана Попова е сред хората, които са я разочаровали в Къщата, а двете успяха да проведят искрен разговор на четири очи преди Патрашкова да излезе от шоуто. Те разговаряха за конфликта си след като певицата чу коментара на Кристина за нея по време на мисията "Богове и простосмъртни".
 
Тази задача окончателно разруши хармонията в Къщата, като противопостави част от съквартирантите в ролята на богове, срещу останалите – простосмъртни.
Божествените привилегии донесоха на Мариана сълзи и разочарования и тя за първи път остана сама без приятелката си - Кристина Патрашкова. Певицата изживя много тежко раздялата и предпочете да се отдели от женската компания. Попова намери приятелска подкрепа в лицето на Къци и го окуражи да се опълчи срещу всички, които му се подиграват.

Пред Златка и Никол Криси призна, че не може да разбере кое е истина и кое фалш в поведението на Мариана и вече има сериозни резерви към нея.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички