ЧРД на Сентиментъл Суингърс!


ЧРД на Сентиментъл Суингърс!

4456

На 9 ноември Sofia Live Club ще се превърне в дансинг за втория рожден ден на Сентиментъл Суингърс (Santimental Swingers).
 
Вратите отварят в 22.00 ч. за най-запалените почитатели на танцовите забави от 60-те години на миналия век. Сентиментъл Суингърс ще отпразнуват втория си рожден ден точно в стила на  филмите от онова време.

Популярният клуб ще се превърне в зона, подходяща само за удобни обувки. Специално за събитието формацията е подготвила нов репертоар, посветен на танците. През лятото Вера, Деси и Рони представиха първия си сингъл "Unemployed Lovers" и радваха публиката на няколко фестивала в България и чужбина. За предстоящото музикално приключение трите дами на суинга обещават повече рокабили, буги и туист в компанията на Михаил Йосифов секстет и диджейското дуо The Smugglers Collective (Смъглърс Кълектив).       

Предстоящият концерт е с подходящо за очакваната атмосфера име - Friday Night Fever. Вдъхновени този път от Елвис, Сентиментъл Суингърс ще предложат на публиката един различен, по-рок-ен-рол лайв. В новия репертоар на дамите ще намерят място само много танцувални песни, на които самите Сентиментъл Суингърс ще танцуват и ще се смесят с публиката.

Friday Night Fever ще бъде необикновено парти за рожден ден – концептуално, емоционално и танцувално. Освен това дамите са подготвили интересна томбола с изненадващи награди. На втория си рожден ден Вера, Деси и Рони ще правят подаръци. До момента е ясно едно – някои от спечелилите в играта на 9 ноември, ще получат не друго, а участие на самата формация в техен личен празник, който ще мине под незабравимия отпечатък на суинга.

Билети в предварителна продажба в мрежата на Eventim - цена 12 лв., на място - 15 лв.

Повече подробности за предстоящия концерт можете да откриете във фейсбук страницата на Сентиментъл Суингърс:

https://www.facebook.com/SentimentalSwingers?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички