Слаш проговори на български!


Слаш проговори на български!

5128

До концерта на Слаш (Slash) в София остава по-малко от месец (4 февруари).

По този повод великият китарист публикува специално обръщение към родните фенове на страната си във Facebook, при това на чист български. Само час след това, постът беше харесан от над души според информация на организаторите на концерта Most Of Evil.

"Хей, България, идвам за моя първи концерт във вашата страна на 4 февруари в зала "Фестивална". Елате и преживейте едно страхотно Rock`n`Roll шоу!!!", казва Слаш в обръщението си към нетърпеливите фенове.

Виж го ТУК!

Безспорно, концертът на харизматичния китарист, някога в легендарната банда Guns N'Roses, се очертава да бъде едно от най-силните събития, с които ще бъде открита концертната 2013 година.

Както MySound.bg вече огласи, струнният ас пристига със соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators за първия си концерт в България.

Шоуто ще се състои в столичната зала  "Фестивална" от 20.00 ч. на 4 февруари, понеделник.

Междувременно беше потвърдена още една дата от предстоящото турне, промоутиращо последния му солов албум "Apocalyptic Love" (Roadrunner/Орфей Мюзик). Това ще бъде шоуто на бандата в Дубай на 31 януари, като веднага след това застъпва с 21 концерта в цяла Европа.


Ограничено количество билети за шоуто в София все още могат да бъдат закупени на цени от 60 и 70 лева от Билетен център, НДК, мрежата на "Тикетпро" в цялата страна и онлайн на www.ticktpro.bg.

Фен зоната пред сцената, за която билетите бяха на цена 80 лева, вече е напълно разпродадена.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички