Рускини хипнотизират рок феновете с еротични акробатики


Рускини хипнотизират рок феновете с еротични акробатики

5932

Най-опитните рускини по танц на пилон с международно признание -  Катерина Москинова и Олеся Протасова, ще омайват с невиждани извивки лошите рок момчета в столичния клуб Rock It на 10 януари, четвъртък.

Дамската част също ще има какво да научи от уникалните акробатики по време на вечерта, наречена Dirty Sexy Rock. Събитие с неустоим сексапил, тежък саунд и изкушения за корави сърца, коментират организаторите. Към Катерина Москинова и Олеся Протасова ще се присъединят най-добрите танцьорки на пилон у нас – момичетата от Sonya Pole Studio. Заредени с ендорфини от обещаващата публика, на другия ден рускините ще се срещнат с българки, които искат да овладеят изкуството на пилона. Катерина и Олеся са у нас по покана на школата за танци Sonya Pole Studio и ще споделят завидното си майсторство на уъркшоп.

Москинова
и Протасова са известни като шоу-дует Evolution. Катерина е собственик на студио за танци stART Club в Русия. Заедно с Олеся са една от най-добрите двойки по танц на пилон на международно ниво.

Част от постиженията им са първото място в Руския шампионат по танц на пилон за 2011 и второто за двойки на Международния шампионат по танц на пилон за 2012.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички