Звезди търси българския Bon Jovi


Звезди търси българския Bon Jovi

3987

Първият кръг от серията караоке партита "Можеш ли като тях?" за най-добър изпълнител на хитове на Bon Jovi, ще бъде на 29 януари, вторник.

Както MySound.bg вече извести, сцената, на която гласовити фенове на рок звездата ще си предават щафетата, е в столичния бар Rock It. Един от кандидатите за българския Bon Jovi ще трябва да изпее по най-добрия начин някой от хитовете на бандата, като разбира се стойностната имитация на блендата е бонус точка за успех.

Кой е най-добрият, ще се разбере по реакциите на публиката и от специално жури. Рок ветеранът Звезди (на снимката) ще каже тежката си дума кой печели първия кръг от караоке вечерите, посветени на Bon Jovi. Победителят ще получи награда от официалния мърчъндайз на групата и ще се бори за голямата награда – да гледа концерта на групата на 14 май от така наречената Диамантена зона.

Караокето, посветено на Bon Jovi, ще се провежда един път месечно в същото заведение, в три кръга, а на 26 април ще е финалното парти, на което между излъчваните всеки път победители ще се избере един, който ще отиде безплатно на концерта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички