2 Unlimited и SNAP! идват за второто издание на Обичам 90-те


2 Unlimited и SNAP! идват за второто издание на Обичам 90-те

4453

2 Unlimited и SNAP! ще върнат назад във времето българските фенове на 90-те години с второто издание на концерта "Обичам 90-те".

Събитието ще се състои в столичния Зимен дворец на 15 юни , организирано от "Коко Ейджънси" и Радио Energy.

За първи път в България заедно ще дойдат Рей и Анита от оригиналния състав на 2 Unlimited. Групата е една от най-известните евроденс формации с 16 хита в първата десятка на музикалните класации. Двамата изпълнители продължават да се радват на широка популярност сред феновете на музиката от 90-те, активно концертирайки по цял свят и до днес. Сред планираните изяви на дуото преди да кацне в София са Антверпен (Белгия) и Амстердам (Холандия).

Групата е сформирана през 1991. Сред най-големите ѝ хитове са "Get Ready For This", "Twilight Zone", "Tribal Dance" и парчето, покорило върховете на класациите - "No Limit". Сингълът става № 1 в над 40 страни. 2 Unlimited имат продадени над 20 млн. албума по целия свят.

Пени Форд и Бенджамин Лоу от SNAP! ще стъпят на българска сцена за пореден път. Формацията е немски евроденс проект на продуцентите Майкъл Мюнцинг и Лука Анцилоти, създаден през 1989. Дебютът "World Power" е един от най-успешните денс албуми с 7 000 000 продадени копия. "Rhythm Is A Dancer" е най-продаваният сингъл за 1992 в Германия и Великобритания.
 
Във второто издание на "Обичам 90-те" ще се включат и други популярни международни и български звезди от тези години. Имената на артистите предстои да бъдат обявени.

Продажбата на билети стартира на 5 февруари с цена от 40 лв. до 28 февруари в мрежата на Eventim. В периода март-април пропуските ще струват 45 лв., през май и юни ще са 50 лв. В деня на събитието цената им ще е 55 лв.

Както MySound.bg писа, първото издание на "Обичам 90-те" събра близо 7 000,  които се радваха на хитовете от 90-те в изпълнение на популярните евроденс звезди 2 Brothers Оn the 4th Floor, DJ SASH!, ICE MC, Captain Jack, Dr. Alban, както и български хитови изпълнители от това десетилетие като Ирина Флорин, Тони, Камен Воденичаров, Стоян и Виктор. Ако все още пазите емоцията от тази нощ или пък сте пропуснали главозамайващото телепортиране в 90-те от 16 ноември 2012, със сигурност не бива да пропускате предстоящото лятно издание на партито, приканиха организаторите.

Още за събитието - на: www.ilove90bg.com и на фен страницата във Фейсбук  - Обичам 90-те /I love the 90's.

По радио Energy звучат само любимите песни на 90-те и най-големите хитове от последните няколко години. Всяка сутрин слушателите могат да изберат с коя песен да започнат своя ден, в единственото в българския радио ефир сутрешно request шоу: Energy Request - Ти избираш как да започне твоя ден!

Медията организира първата риалити радио игра в България "Изчезвам след 60 секунди", за която спечели престижната награда за най-добра радио игра на медийния фестивал в Албена MediaMixx 2009.

Екипът на агенция "Коко" е с огромен опит в организирането на събития, мениджмънт на световноизвестни изпълнители, графичен дизайн и онлайн развитие на бранд. Това са хора, събрани от цяла Европа, с доказан талант в сферата на маркетинга, комуникациите, графичния дизайн и организирането и промуотиране на музикални събития.

Сред клиентите на марката са компании от Великобритания, Франция, Белгия, Русия, САЩ, Шри Ланка и България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички