Основаха петиция песента Аз искам да иде на Евровизия 2013


Основаха петиция песента Аз искам да иде на Евровизия 2013

6840

Феновете на "Революция Z" основаха петиция за номиниране на първия сингъл на групата - "Аз искам", за "Евровизия".

"Да помогнем на нашите млади творци да покажат пред широката публика на какво са способни", се казва в документа, копие от който е адресиран до БНТ, отговорни за българското участие в конкурса.  

Както MySound.bg вече извести, бе взето решение Елица Тодорова и Стоян Янкулов -  Стунджи да представят страната ни на тазгодишно издание на песенната надпревара, която ще се проведе Малмьо, Швеция. Големият финал е на 18 май.

Според допитване на БНТ до феновете успешната песен е динамична, с етно елементи, изпълнена на български и английски, а най-важните й елементи са композицията, хореографията и вокалното изпълнение.

Парчето  "Аз искам" бе представено на живо в подлеза на СУ "Св. Климент Охридски" оная вечер.

Виж клипа ТУК!

Младежката поп-рок банда събра възторжена публика точно в 18.00 ч. Никола Стоянов, Иван Тишев, Джулия Бочева и Иван Иванов обявиха края на работната и учебна седмица с доза хубава музика. Почитатели на групата от различни възрасти и различни градове пяха с младите актьори и музиканти дебютното им парче и класиката на Депеш Мод (Depeche Mode) - "John The Revelator".

Изтеклата седмица премина под знака на рок инвазия в голямото междучасие. Екранните Тино, Боби, Ани и Филип изненадаха и учениците от столичните 133 СОУ "А. С. Пушкин" и 22 СОУ "Г. С. Раковски" като "биха звънеца" по интересен и нестандартен начин. В края на третия час четиримата музиканти изкараха учениците от класните стаи с "Аз искам".
След изпълнението децата се снимаха с актьорите и получиха стотици автографи.

Джули и Иван Тишев са възпитаници на Музикалното училище, а Никола Стоянов и Иван Иванов от години са в плен на китарата и барабаните.  Затова не е случайно, че всички участват в аранжимента на първото им общо парче - "Аз мога". Автори на текста са Никола и първият асистент режисьор на сериала - Монти.

Режисьор е Димитър Гочев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички