Горещият Снууп Дог с концерт у нас на 8 юли


Горещият Снууп Дог с концерт у нас на 8 юли

4462

Eдна от най-големите рап звезди на световната сцена -Снууп Дог (Snoop Dogg), ще зарадва всички свои привърженици в България със самостоятелен концерт.

Събитието ще се състои в зала "Арена Армеец София" от 20.30 ч. на 8 юли по покана на MediaPro Entertainment .   

За да бъде още по-запомнящо се изживяване, подгравящ изпълнител на лошото момче на хип-хопа ще бъде носителят на наградата за най-добър БГ рапър за 2012, а именно 100 Кила. Организаторите обещават и още изненади.    
Феновете от не едно поколение, израснали с черната музика, ще бъдат едни от първите, които ще могат да чуят новите парчета на госта. Както MySound.bg вече писа, той се прекръсти на Snoop Lion: “La La La”, “Lighters Up” и “Here Comes The King”. Разбира се, всички ще можем да се насладим и на микса от класики като: “What’s My Name”, “Sensual Seduction”, също и дуетите му с Dr.Dre - “The Next Episode” и “Still D.R.E.”, както и проектите му с Pharrell – "Drop It Like It's Hot" и "Beautiful" и още много хитови песни.

Билети търсете в мрежата на Ticket Pro – Internity, Office 1 Superstore, супермаркети "Пикадили", Orange Center, Usit Colours, на място в "Арена Армеец", както и online на www.ticketpro.bg. Ценовите категории са от 60 до 120 лева в зависимост от разположението на местата в залата.

Кой е Снууп Дог

Рапърът започва музикалната си кариера през 1992, като талантът му е открит от Доктор Дре (Dr.Dre), с който и до ден-днешен работят заедно. До момента има продадени над 30 милиона копия по света от всичките си издадени албуми. Истинското му име е Калвин Колдозар Бродъс младши (Calvin Cordozar Broadus, Jr.), но е по-известен като Снууп Дог. За новия си псевдоним Snoop Lion, казва, че  е от “по-висок ранг” и същевременно навлиза в нов стил от музикалната си кариера – регето. Една от новите цели, към която се стреми, е да стане по-известен дори от "бащата на регето" – Боб Марли (Bob Marley).

Съвсем скоро излиза и документалният филм с негово участие – Reincarnated. Най-новият албум на звездата ще бъде достъпен за всички официално на 23 април, озаглавен със същото име (или в превод на български "Прероден").

Снуупи се представи убедително пред българските си фенове през 2008.

Екип на MySound.bg, естествено, бе в епицентъра на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички