Черни ритми с Ryan Leslie за първи път в България


Черни ритми с Ryan Leslie за първи път в България

3893

Българските ценители на ар-ен-би направлението имат повод за радост през горещото лято.

Ryan Leslie ще гостува за първи път у нас в клуб Bedroom Beach на 17 юли.  Певецът пристига по покана на Symphonics Entertainment. Партито на звездата е специално по случай 5-та годишнина на организацията и се очертава като едно от най-жарките събития в летния календар.

Любопитен факт е, че Ryan идва два дни преди шоуто си на родното черноморие. Певецът планира да заснеме своя нов видеоклип в страната ни. Това е втори пореден видео проект за Symphonics Entertainment със световноизвестен изпълнител след успешния сингъл "Paari" – колаборация между хип-хоп иконата Redman, родната ар-ен-би гордост Бобо и BobyLeon от Symphonix.

След снимките по предстоящото парче Ryan Leslie ще се отправи към Златни пясъци, където вечерта на 17 юли се очертава да бъде повече от гореща!

Номинираният за награда Grammy артист ще изпълни хитовете от четирите си албума, сред които тоталният хит „Addiction”, дебютният сингъл ”Diamond girl”, ударното парче „Hot It Was Supposed To Be”, ще представи и дуета си Rick Ross “Fly Together”, както и материал от предстоящия да излезе на пазара албум „Black Mozart”.

Ryan Leslie е познат на меломаните както със своите собствени хитови песни, така и с успешните си колаборации с едни от най-силните имена на музикалната сцена. През годините изпълнителят има възможността да работи като съпродуцент и автор със звезди като рапъра Fabolous, ар-ен-би и неосоул дивите Keri Hilson и Cassie и поп принцесата Бритни Спиърс (Britney Spears).

Гостът има две номинации за BET Music Awards и една за най-престижните музикални награди – Grammy.

Преди Ryan Leslie да излезе на сцената на морския клуб, настроението в нощта на 17 юли ще поддържат подгряващите изпълнители Маги Алексиева Меу, Бобо и родната реге звезда Jahmmi. Зад диджейския пулт ще бъдат DJ FED и DJ Tam R.

Входът за събитието е 20 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички