Б.Т.Р. с нов клип


Б.Т.Р. с нов клип

5216

Рокаджиите от Б.Т.Р. приключиха със снимките на новото си видео.

То е към парчето "Забравената нежност", втори сингъл от предстоящия албум на бандата. Премиерата на клипа ще бъде онлайн тази неделя (22 септември) в 16.15 часа на официалния канал на групата в YouTube. Песента вече е позната на феновете, защото е хит в радиоефира, като тази седмица даже застана на върха на слушателската класация на на БНР - "Ескалатор".
 
Музикантите показаха откъс от клипа във вид на трейлър на официалната си страница. Освен кадри, "Забравената нежност" включва и любовна история. В главните роли са младите театрални звезди Яна Кузова и Димо Алексиев, а режисьор на видеото е Александър Моллов, снимал клиповете към "Минаваш през мен" на КариZма и "Ти" на Нина Николина, и носител на няколко награди на телевизия ММ и БГ Радио за най-добър видеоклип.  За продукцията е използвана новата революционна камера α99. "Това е може би най-красивият ни клип досега", коментира Кирил Божков, автор на текста и музиката, а фронтменът Атанас Пенев добавя, че историята в клипа разказва един кратък романс, споменът от който е останал за цял живот. Видеото е снимано на едно от най-романтичните места в България - плаващите понтони в язовир Въча. Въпреки трудните условия за снимки, които изисквали придвижване с лодки в язовира,  царяла парти атмосфера и даже актьорите толкова се вживели в ролите си, че абсолютно непредвидено по сценарий скочили във водата. "Всички имахме задачи на терен – аз лично бях главният артелчик на БТР-а, защото се грижех за храната и напитките", шегува се Наско и добавя: "На Киро пък му се падна задачата да сменя спуканата гума на буса под светлината на мобилни телефони на прибиране от снимките".

Б.Т.Р. са във финалния етап на записите на новия си албум, а междувременно концертният им график включва съвместни изяви с Джон Лоутън от Uriah Heep и Тим Рипър от Judas Priest.

Официалният канал на Б.Т.Р. в YouTube е:

http://www.youtube.com/BTRonline

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички