Шоуто Metal All Stars в София догодина


Шоуто Metal All Stars в София догодина

4022

Цял куп метъл звезди ще забият на Loud Festival 2014.

Второто издание на събитието ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" на 23 март, оргaнизирано от Loud Concerts. Четиринайсет от най-великите имена на  съвременната метъл сцена - уникални музиканти, легендарни гласове, фронтмени на велики банди,  титани, номинирани за "Грами", и най-вече идоли на милиони по света  пристигат в столицата ни да представят най-актуалнотo в момента хеви метъл шоу - Metal All Stars.  

Героите:

Phil Anselmo (Pantera, Down), Joey Belladonna (Anthrax), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne), Blasko (Ozzy Osbourne), Udo Dirkschneider (Accept, UDO), Brian Fair (Shadows Fall), Max Cavalera (Sepulutra, Soulfly), Ross The Boss (Manowar), Jon Daniels (Anthrax, Shadows Fall), Jason Todd (Shinedown), Aaron Rossi (Ministry), Matt Banchard (Shadows Fall), Nick Menza (Megadeth), Cronos (Venom). Всеки момент към тях може да се присъединят и още популярни имена.  

Metal All Stars е шоу без аналог в историята на метъла и не случайно само с обявяването си предизвиква истински фурор сред милионите феновете на жанра по целия свят. Световните медии отсъдиха: "Metal All Stars сбъдва мечти!". За него бе съобщено официално през септември с анонс за световно турне, стартиращо от Южна Америка този месец. През пролетта на 2014 определен брой европейски държави ще бъдат домакин на мегасъбитието и можем да бъдем щастливи и горди, че България е в графика на обиколката. Звездите на метъла ще представят своеобразен Best Оf на своите групи, както и кавъри на банди, които са оказали най-силно влияние в творчеството им.

 "Никога не сте виждали подобно нещо преди - никога не сте си представяли дори! Просто се оставете на въображението си", се казва в официалната информация за шоуто.

Билетите за Metal All Stars в София са в продажба от петък, 22 ноември, в 9.00ч сутринта на адрес: www.eventim.bg и www.ticketstream.bg. Те ще могат да се закупят и в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, "Техномаркет", Germanos, "Пикадили", TBI Сredit, бензиностанции OMV, "На тъмно", клуб "Строежа", бар "Петък".

Цената на билетите е от 45 лв. до 70 лв. в зависимост от разположението в залата, а първите 100 пропуска от всяка ценова категория ще бъдат с отстъпка от 10 %.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички