Концертът на Gamma Ray и Rhapsody Of Fire ще е в зала Универсиада


Концертът на Gamma Ray и Rhapsody Of Fire ще е в зала Универсиада

4529

Така анонсираният съвместен концерт на Gamma Ray (на снимката) и Rhapsody Of Fire ще се състои в столичната зала "Универсиада", а не в "Христо Ботев", оповестиха организаторите на събитието BGTSC.

Промяната е заради големия интерес към събитието и по-добрите възможности, които предлага новото място.

Билетите за концерта се продават в мрежата на Eventim в цялата страна. Те могат да бъдат закупени от магазините "Пикадили", "Germanos", "Technopoilis", OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", ESPO Груп, Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават на цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата ще струват 45 лв.  

Както MySound.bg вече огласи, пауър метъл титаните Gamma Ray ще се изявят у нас като част от европейското турне по презентацията на албумa "Empire Of The Undead". чиято официална премиера се очаква в края на март.

Дискът съдържа 12 парчета – 10 нови, плюс двете, известни от ЕР-то "Master Of Confusion", и едно, което не е включено в дебюта на Unisonic с автор китаристът Манди Мейер.

ТВ Спот за концерта на Gamma Ray и Rhapsody Of Fire:
http://www.youtube.com/watch?v=Fp0623sEKJg
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички