Мария Илиева представя новата си група в клуб Bedroom Premium


Мария Илиева представя новата си група в клуб Bedroom Premium

4120

Мария Илиева ще представи официално новата си група в столичния клуб Bedroom Premium този четвъртък, 10 април.

Заедно с певицата на сцената ще излязат Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и DJ Rud Fellah. Участието им ще бъде подгрявано от резидента на клуба DJ Gorro.

"Музиката на живо носи много специално и различно усещане, вдъхва живот на песните. Затова съм щастлива, че ще представя моите песни по такъв начин и с тези музиканти – мои добри приятели и вдъхновяващи професионалисти. Нямам търпение да се видим в Bedroom в четвъртък и да направим дебюта на нещо ново и много приятно!", сподели Мария.

Участието на вокалистката в Bedroom Premium е първото след силния концерт в Лондон. Както MySound.bg вече извести, тя се изяви в Clapham Grand Theatre по покана на BG Live Republic. В компанията на Лили Йончева, Живко Петров и Mussinghi Brian Edwards (саксофон) певицата очарова публиката с чар и талант, а препълнената зала извика музикантите на бис два пъти.

Броени дни след завръщането си от Лондон Мария получи две номинации за Годишните музикални награди на БГ Радио – за Най-добра БГ изпълнителка и за Най-добър БГ текст на хитовия ѝ сингъл "Играя стилно", написан заедно с Любо.

Илиева сподели, че най-вдъхновяващ за нея е фактът, че това е първата ѝ номинация за текст, в който тя има авторски принос.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички