АLI срещу света – Freedom е третият сингъл на бандата


АLI срещу света – Freedom е третият сингъл на бандата

2762

Авангардната българска група ALI представи "Freedom".

Третият сингъл (и клип) на бандата носи ярко прогресив инди рок звучене. Песента е за страст и противопоставяне чрез любов, ирония и чиста енергия. Емоционалният текст на Али Абдала и неудържимият драйв на бандата имат потенциала да превърнат "Freedom" в химн на любовта – "ние срещу света". След двете много различни и успешни за 2020 година песни, музикантите издават пореден нетипичен сингъл. "I Come From Тhe Future" и "Better Place" се задържаха в радиокласациите рекорден брой седмици, докато ALI, които се събират първоначално като любителска офис банда, не спират да работят по новите си песни.

Режисьор на видеото е Влади Герасимов, оператор – Никола Атанасов, част от handplayed productions, които благодарят на ALI за свободата да им позволят да експериментират с темата и да развихрят въображението си. Резултатът е впечатляваща любовна история на фона на апокалипсис, а в главните роли са Ирен и Сашо, истинска двойка в живота.

"Freedom" е продуцирана и миксирана от Калоян Димитров, а професионалният финиш – постигнат и с помощта на Robin Schmidt, работил с имена като Placebo, Liam Gallagher, The Black Keys, Biffy Clyro и много други.

Формацията е в състав: Али Абдала - вокали и китара, Емил Доков - беквокали, Калоян Димитров - бас, китаристите Петар Шварц и Антони Иванов, Орлин Станчев - барабани и Борис Ганчев - клавишни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички