Ъпсурт и Б.Т.Р с концерти за 12-тия рожден ден на Sofia Live Club


Ъпсурт и Б.Т.Р с концерти за 12-тия рожден ден на Sofia Live Club

3345

Най-добрият клуб за жива музика в столицата - Sofia Live Club, ще отбележи подобаващо 12-тия си рожден ден с поредица от концерти тази седмица.

Макар и с ограничен капацитет, сме запланували 4 разностилни събития, за да има за всекиго по нещо. Започваме на 12 май с Васко Кръпката с Подуене Блус бенд, които ще представят новия си албум "30 год. НА ПЪТ Live". На 13 май продължаваме с 8-ото издание на Music Elevator, когато La Migra ще се качат на нашата сцена с музика на световно ниво, а Swing Society и музикантите Jack Hughes, Isaac Benbasat и Alexandre Merancienne ще изнесат не просто урок по танци, а потапяне в 30-те на автентичния джаз и най-популярния суинг - Lindy Hop, поясняват от управата на популярното заведение.

Кулминацията е в петък вечер, 14 май, с взривоопасните Ъпсурт Live Band, Maria Dragneva, Ballet Nova и DJ Cass, които обещават да няма "МрънМрън" и празникът да бъде незабравим.

В съботната вечер, 15 май, пък ще се лее истински рок с легендите Б.Т.Р, които освен най-големите си хитове, ще изпълнят за първи път на живо "Пъзел". Както MySound.bg вече писа, той е пилотен сингъл от предстоящия 13-ти студиен албум на знаменитите родни рокаджии.

Билети за Ъпсурт Live Band и Б.Т.Р. - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 25 лева. В дните на концертите и на място ще са 30 лева.

12 май - Васко Кръпката с Подуене Блус бенд |Представяне на новия албум "30 год. НА ПЪТ Live"
13 май – La Migra & La MigraSwing Society & Friends
14 май - Ъпсурт Live| Maria Dragneva Ballet Nova| DJ Cass
15 май - Б.Т.Р.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички