30 мъжаги клатят Карла Бруни в новия ѝ диск


30 мъжаги клатят Карла Бруни в новия ѝ диск

6090

Новият албум на Карла Бруни (Carla Bruni) е апотеоз на секса.

Той се нарича "Comme Si De Rien N'etait" ("Сякаш нищо не се е случило") и излиза едновременно във Великобритания, Италия и Германия на 21 юли, информира "Ройтерс".

Бившата манекенка и настояща първа дама на Франция, нарочена от таблоидите за мъжемелачка, възпява сексуалните си подвизи с 30 мъже. Сред тях са музикантите Ерик Клептън и Мик Джагър - вокалист на Ролинг Стоунс, милутимилионерът Доналд Тръмп и актьорът Кевин Костнър.

"Аз си оставам дете въпреки моите 40 години и 30 гаджета", пее втората за този мандат жена на Никола Саркози.

Парчето е било композирано няколко месеца преди тя да се свърже интимно със "стопанина на Елисейския дворец", но впоследствие е посветено именно на него, уточнява "Индипендънт".

Съпругата на Никола Саркози - Сесилия, го изостави, а той захвана роман с Бруни през февруари 2008 година.
 
"Никола е върхът. Спечели ме с акъл - притежава светкавичен мозък, все едно има шест такива", казва Карла.

Тя съблазни французите, влизайки на бял кон и с бурна манекенска биография в Елисейския дворец. Стори невъзможното за една страна, привързана към традиционните условности и фамилни ценности, обяснява изданието.

Само за половин година Бруни успя да вземе на абордаж сърцето на президента и да покори французите: 68 на сто от тях одобряват своята първа дама, а 57 на сто от анкетираните аплодират уменията й зад микрофона. Не съществува разминаване на певческата й кариера и нейния политически статут според анкета, проведена сред френското общество.

Третата мадам Саркози пуска 14 нови парчата. Тя огласи, че не възнамерява да прави световна презентация на проекта, но иска да дари всички приходи от него за "благородни каузи".

Бруни-Сакрози преценила, че е добре да издаде третия си албум седмица след Националния празник на Франция, за не да пускат от новата ѝ продукция по време на традиционния парад по "Шан-з-Елизе", шегуват се французи с чувство за хумор.

Те най-вероятно са сред 48-е процента, които отричат позитивното влияние на Карла върху президента, коментира - на свой ред закачливо, "Асошиейтед Прес".

Предишните дискове на Карла са "Quelqu'un Ma Dit" (2003) и "No Promises" (2007). Тя не само пее, но и свири - блусорионтирано, на акустична китара.
 
Бруни поръси със сексапил филма "Прет-а-порте", по същия начин любимката на Жан Пол Готие и Ив Сен Лоран разходи дрехи от колекциите на "Prada", "Christian Dior", "Chanel", "Givenchy". 

  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички