Дийп Зоун подаряват сингъла Лесно се възбуждам онлайн


Дийп Зоун подаряват сингъла Лесно се възбуждам онлайн

5337

Новият сингъл на Дийп Зоун (Deep Zone) – “Лесно се възбуждам”, може да бъде изтеглен напълно безплатно от музикалния онлайн портал Mp3.bg.

Само срещу регистрация всеки може да притежава целия сингъл, който включва пет версии, в перфектно качество,  от http://deepzoneproject.mp3.bg/.

Освен оригиналната радио версия, на този адрес можете да намерите клубния микс, който също се завъртя в радио ефира, минимъл, електро и два специални дъб и extended вариантa на трака.

Свободни за даунлоуд от същото място са и предишните два сингъла на проекта – "DJ, Take Me Away" и "Welcome To The Loop".

Малко след като бе издадена, песента “Лесно се възбуждам” вече се радва и на доста добри резултати в официалната еърплей класация на България, изготвяна от международната компания "Nielsen Music Control".

Вече трета седмица новото парче на Дийп Зоун е най-въртяното българско предложение в ефира у нас, според чарта. За изминалата седмица е пускано близо два пъти повече от класирания на второ място.

В момента “Лесно се възбуждам” заема и десетата позиция в цялостния чарт, който включва всички парчета (български и чуждестранни).

Междувременно песента застана под N 1 в официалната класация на телевизия "MAD", а във Vbox7.com бе гледано над 20 хиляди пъти само за първия си ден онлайн.

В дебютната си седмица “Лесно се възбуждам” бе и второто най-гледано видео в MP3.bg.

Всичко това означава, че само по-малко от месец след като бе издадено, парчето е на път да се превърне в голям хит у нас.

 

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички