Рони (Насекомикс) и Румен Благоев са изненадите на Блуба Лу


Рони (Насекомикс) и Румен Благоев са изненадите на Блуба Лу

6725

Андрония Попова-Рони (вокал) (на снимката) и Румен Благоев (бас) са гостите, които Блуба Лу (Bluba Lu) пазеха в тайна за предстоящия си концерт.

"Не казваме - да е изненада. Но ще бъдем четирима в играта", каза за MySound.bg барабанистът Косьо Кацарски наскоро.

Сега информационната завеса пада. Но с асоциирането на гостите съспенсът за "Червената зала" в "Червената къща" в столицата се сгъстява.

След симфоничния проект "Световна меланхолия" и ню-джазовия "Groove + Europe", който ще бъде издаден и от значими световни звукозаписни компании, Блуба Лу се обръщат към своя стара квадрофонична фантазия.

Четирите източника на звук определят ново саунд-пространство, в което взаимоотношението артист-публика става неочаквано различно.

Косьо и Митко са разработили специална собствена технология за живото изпълнение на този нов проект - множество машини, оплетени в сложна мрежа от тайни схеми. Нещо важно се случва между четирите ъгли в голямата зала на "Червената къща"!
 
Експериментът започва в 20.00 ч. Той е в рамките на поредицата „Изкуство в безтегловност – свободна арт сцена София 2008", осъществена с подкрепата на Столична програмаКултура".

Блуба Лу имат финален готов материал за половината от следващия си диск.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички