Официална информация за Gorgon Electro Minifest III


Официална информация за Gorgon Electro Minifest III

4972

Организаторите на поредното издание на "Gorgon Electro Minifest" разпространиха официална информация за него:

"На 29 март в София ще ни гостува техно/индъстриъл бандата Комбикрайст (Combichrist)!

Заваладяващи техно ритми, индъстриъл лудост и забиващи се в съзнанието като гвоздеи рефрени, със запомнящият се глас на Анди, е това, което те могат да предложат.

Името им  е синоним за електронен/индъстриъл звук в най-бруталното му измерение. Трудно е да се опише стиловата насока на групата, но може би най-точното би било techno body music. Техно, заради ритмичността, която комбинират с бруталността на индъстриъл звученето. Провокативни семпли и агресивен звук - това си остава запазена марка на Комбикрайст.
 
Те са сериозна група със сериозно и далеч от баналното шоу с много енергия, кръв, рок-ен-рол. От две години насам техните “This S**t will F**k you up” и “This is my riffle” разтърсват сцените в Европа.

През 2004 Комбикрайст застават начело на германската алтернативна класация за 7 седмици, а през пролетта на 2006 "Get Your Body Beat" EP ги вкарва в "Hot Dance Billboard Charts" за повече от 6 седмици на 10 място!"

Последният албум на групата се казва "The Joy Of Gunz" (2003).

Концертът ще се състои в столичния клуб "Blue Box" от 20 часа, а билетите струват 30 лева и се продават в мрежата на "Ticketstream.bg".

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички