Соня Васи се връща от САЩ заради Мюзик Айдъл 3


Соня Васи се връща от САЩ заради Мюзик Айдъл 3

5773

Първата гост звезда, която ще вземе участие в подбора на кандидат идолите във Варна, е Соня Васи. Вокалистката на бандите Нейкид и Крийп ще се върне от САЩ специално за участието си в "Мюзик Айдъл" 3.

Соня сподели, че ще оценява талантите не само по техните гласови възможности, но и по визията им. Според певицата в България има достатъчно кадърни изпълнители, които спокойно могат да се мерят с победителите в американските издания на шоуто.

Станаха ясни имената и на музикантите, които ще отсяват най-добрите сред певците по време на предварителните кастинги. Етиен Леви отново ще се включи в прослушването, а към него ще се присъединят оркестрантът Кирил Македонски и китаристът на група ОставаГеорги Георгиев.

Продължава записването за участие в кастингите. Част от кандидатите, чиито кандидатури са по имейл, споделят, че се опитват да попаднат сред финалистите в шоуто още от първото му издание и нямат да спрат, докато това не се случи. Други пък ще разчитат повече на вниманието на гост звездите и новото попълнение сред членовете на журито – поп-фолк певицата Мария.

25-годишна фенка на певицата е написала, че ще се подложи на специална хирургичека процедура, за да може максимално да се доближи до визията на любимката си.

Варненският кастинг ще се проведе в КК Албена, х-л "Фламинго".

Мераклиите трябва да се явят на 24-и януари, събота, в 9.00 часа пред хотела за предварителен кастинг. Одобрените ще продължат до същинския кастинг, който ще се състои на 26-и и 27-и януари.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички