Миро влиза в дупките по софийските улици


Миро влиза в дупките по софийските улици

5328

Миро е първият специален гост на "Нова телевизия". Той ще се изяви довечера в „Звезден репортер”, част от новинарската емисия "Календар".

Новата рубрика стартира в прайм-тайма и ще излъчва три пъти седмично. В нея известни хора влизат в ролята на репортери, като търсят цялата истината за зрителите.

Първата българска звезда, която прие предизвикателството да се включи в новия формат и да разработи три различни репортажа, е Миро.

Задачите се задават от директора на „Новини и актуални предавания” - Красимира Кръстева. Тя и екипът на медията ще дават напътствия на известните личности, наели се с нелеката задачата да отразяват злобата на деня.

Първият от репортажите на певеца ще бъде на тема „Дупките по софийските улици”. В него той се среща с представител на Столичния общински съвет, интервюира и жители на София, представящи собстветните си гледни точки по проблема.

С кого разговаря музикантът и как зрителите го възприемат в ролята на репортер от новинарския екип на Нова, ще разбереш след 19.00 часа довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички