Кайно Йесно Слонце и убийствени визии в навечерието на Трети март


Кайно Йесно Слонце и убийствени визии в навечерието на Трети март

5969

Кайно Йесно Слонце ще се присъединят към шоуто на Коста Костов и Бистришките баби.

Както "MySound.bg" вече съобщи, тяхната изява е в рамките на Терен N 2.

Ако се съмнявате, че понеделнишките късни събирания са възможни, тогава вечерта на 2-и март задължително се отбийте в столичния парти център "4 км", където "Feelme Crew" ще поднесат на феновете събитието, и то специално по повод на Националния празник. Ще се убедите, че култови партита, като в емблематичния вече бар „Петък”, се случват дори и през седмицата, стига да присъстват топли хора и хубава музика, съобщиха организаторите.
 
Градусите в навечерието на 3-и март ще започнат да се повишават още към 22.30 ч. когато на сцената ще се качат Кайно Йесно Слонце.

Проектът на Веселин Митов събира различни музиканти около уникални комбинации на ембиънт и атмосферични мотиви, умело съчетани с гайдата и автентичното народно звучене. Живите участия на групата не са радвали публиката от доста дълго време, тъй че изпълнението им в понеделник се очаква с огромен интерес.

Веднага след тях ще потегли и Балканският експрес начело с фънки ритмите на Коста Костов и смайващите гласове на Бистришките баби. В ранните часове ще се случат и санктпетербургските майсторски дръм-ен-бейс миксвания на DJ Макс Битър (DJ Max Bitter). И за да може Българо-руската дружба да радва не само ушите, но и очите на публиката, визиите на партито ще бъдат поверени на Форматик Лаб, които обещават да сковат погледите с поразяващи образи, илюзорни форми и какво ли още не.
 
Забавленията за ценителите на нестандартния саунд ще започнат още в ранните вечерни часове на 2-и март в столичния „Баш Бар” на „Иван Асен” 31, където, както и на Терен N 1, ще се събира агитката за веселбата.

За съжаление, на всички тези срещи няма да присъства Емо Харизанов – младия български художник, който остава парализиран заради нелеп инцидент. Не защото не обича да се забавлява, а защото няма тази възможност.

Терен N 2 споделя идеята, че всеки има право да изживее живота си така, както иска, въпреки обстоятелствата, и призовава всички заедно да върнем това право и на Емо!

Как можете да му помогнете, ще разберете в преддверието на парти центъра.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички