Кметове и баровци уважиха Фамилия Тоника на промоцията в София


Кметове и баровци уважиха Фамилия Тоника на промоцията в София

5581

Кметове на няколко столични общини и куп баровци препълниха столичния пианобар „Магнито Гранде” за промоцията на новия албум на Фамилия ТоникаБургаски вечери” в петък.

Най-големите фенове (повече от 300 на брой) платиха по 50 лв. вход, за да чуят първи най-новите песни на групата. Ева и Гого, Милица, Драго и Ралица изпълниха няколко парчета от актуалния си диск, всичките по музика Иван Коларов.

Сред тях бяха „Реплика през рамо”, „Отворено писмо”, „Пейте, Корали”.

„Това всъщност са композиции на група Корали, в която свирех като ученик заедно с авторите на химна на Бургас – „Бургаски вечери”, уточни бас-баритонът Георги Найденов.

Истинският купон започна след като певците подкараха най-обичаните от публиката песни като „Запази последния танц”, „Един неразделен клас”, „Люлякови нощи”, „Приятели” и много други.

Почти на всички композиции публиката се включваше активно в изпълненията. На най-добрите вокалисти Гого подари по едно копие както от новия албум, така и от предишния - „Нека да е лято”.

Шегите и закачките между певците не спираха цяла вечер.

Една от най-солените сътвориха Драго и Гого, като показаха как са се целували във „ВИП БрадърМилко Калайджиев и Ицо Хазарта. Двамата се засмукаха досущ като колегите си, а почитателите в заведението се заливаха от смях и ръкопляскаха.

Градусът на настроението се покачи след като Драго заяви на мъж от публиката, че пее фалшиво.

Гого обаче веднага скочи да защити фена, като каза, че Драго завиждал на вокалните му умения и затова говорел такива приказки.

Майтапите ръсеше предимно силната половинка от групата, докато нежната наблягаше на нотите и танците.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички