LTJ Bukem, MC Conrad и Sub Focus на Spirit of Burgas 2009


LTJ Bukem, MC Conrad и Sub Focus на Spirit of Burgas 2009

5887

Бургас се готви за нова порция позитивна дръм-ен-бейс вибрация, a лятната емоция ще се вихри и тази година.

Смятан за един от основоположниците на стила и в частност по-лекия атмосферен дръм-ен-бейс, LTJ Bukem ще пристигне отново в България по покана на "H.M.S.U.", този път за участие в първата нощ от "Spirit of Burgas 2009".

Серията "Bukem in Session" ще бъде допълнена от магическия глас на MC Conrad – дългогодишен партньор на гуруто, а участието им във вечерта съвсем не е случайно.

LTJ има зад гърба си десетки години професионални занимания с дръм-ен-бейс, в това число съвместно в проекти като този с Хърби Хенкок, саундтрака към концептуалния албум на Дейвид Арнълд за филма Джеймс Бонд, световния успех на собствения му лейбъл "Good Looking" и дъщерния такъв "Looking Good", емблематичните "Progression Session" издания и много други. Това е само част от причините, които могат да ни уверят, че на 14 август гостуването на дуото в Бургас няма да остане незабелязано.

За да бъде нощта добре подплатена с бас, към лайнъпа ще се присъедини за първото си гостуване в България и безспорно най-успешният продуцент на дръм-ен-бейс сцената през последните няколко години – Sub Focus.

Лятната нощ ще бъде допълнително охладена с музикални изненади от интернационални и локални "H.M.S.U." представители, което ще осигури непрестанен музикален екстаз на посетителите от вечерта до сутринта.

За екстремните гости е предвидена къмпинг зона точно до морето, което непременно ще допълни дневното фестивално усещане на един от най-престижните фестивали в Европа.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички