Z-Rock представя Рок радио


Z-Rock представя Рок радио

5556

След като бяха разпространени екстравагантни снимки от тайнствена фотосесия на радиоводещите на "Z-Rock", рок радиото на България официално призна, че е „замесено” в радиопиратство!

Огромна рок вълна заля Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Дания, Финландия, Германия и Русия и сега се насочила към нашата страна. Създателят на „Нотинг Хил” и „Наистина любов” – Ричард Къртис, ще ни впусне в шеметно пътуване из епохата на рока с един от най- оригиналните музикални филми на всички времена – „Рок радио”. Забавна история за група нелегелни диджеи - радиоводещи, пленили с бунтарска музика британските радиослушатели през 60-е, ще атакува и българската публика.

Компас в бурното рок море ще бъде "Z-Rock". Звездите на радиото се превъплъщават в ролите на рок пирати и се смесват с филмовите герои, за да представят една ексклузивна визия за премиерата на филма „Рок радио” в България.

Идеята на официалния разпространител за страната - „Прооптики България”, е провокирана от нестандартната промоция на филма в Русия и няколко други държави. Избира се рок радио, което се идентифицира като емблема на цяла генерация, така както британските радиопирати са опиянявали с музиката си и са се превърнали в своеобразен символ на едно цяло поколение. Изборът за България е категоричен - "Z-Rock".

„Рок радио” e у нас от 5 юни.     

Създателят на "Наистина любов" и "Дневникът на Бриджит Джоунс" - Ричард Къртис, събира в една лодка носителя на Оскар® Филип Сиймур Хофман (Капоти), Бил Най ("Карибски пирати: На края на света"), Рис Айфънс ("Елизабет: Златният век"), Ник Фрост ("Горещи палки") и Кенет Брана ("Хари Потър и стаята на тайните").

През 1966 – най-добрата британска ера в поп музиката – радио "BBC" върти само два часа рок-ен-рол в седмицата. Но едно нелегално радио пуска любимата музика от открито море по 24 часа на ден. И 25 милиона души – повече от половината население на Британия – слуша пиратите всеки ден.

Скоро популярната пиратска станция привлича вниманието на министър Дорманди (Кенет Брана), който се заканва да накаже наглите закононарушители. Следва истинска морска буря, в която правителството на Нейно Величество се изправя срещу собствените си граждани.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички