Ирландците: Елица Тодорова и Стунджи са шамани!


Ирландците: Елица Тодорова и Стунджи са шамани!

5528

"Елица Тодорова и Стоян Янкулов са съвременните музикални посланици на България пред света!"- с тези думи посланикът на България Емил Ялнъзов откри концерта спектакъл на дуета в най-голямата и престижна зала в Дъблин, Ирландия - The National Concert Hall.

Два часа и 15 минути български автентичен фолклор, джаз, балкански и африкански ритми екзалтираха публиката в най-престижната концертна зала на Дъблин.

“Концертът бе старателно подготвян близо две години със съдействието на ирландска импресарска агенция и българското посолство в Ирландия! Усещам, че ирландците обичат българския фолклор! Благодаря на всички наши почитатели за любовта и признанието!” - това бяха част от думите, с които Елица развълнувано закри концерта, след което двамата със Стоян раздаваха близо час автографи на многобройните почитатели от Ирландия, България, Мексико, Мароко и Англия.

Във фоайето на залата развълнуван мъж целуна ръка на Елица с думите: “За пръв път в живота си плача на концерт!”

Днес, 12 юни, Елица и Стоян летят от Лондон за София и директно ще се качат на сцената за 130-годишнината от честването на Българска народна банка.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички