Клошарят Кербала върху обложката на новия албум на Фийлд


Клошарят Кербала върху обложката на новия албум на Фийлд

5894

Фийлд (Fyeld) представиха обложката на новия си, втори албум - "Not Blond Enough To Survive The Holocaust", който ще излезе официално по музикалните магазини у нас чрез "Стейн Пикчърс" на 21 септември.

Премиерата на диска е в предаването "Бруталика" по радио "Z-Rock" тази вечер.

"Имахме идеята за обложката още преди записите на албума. Всичко започна с една снимка, направена от наш приятел - много добър фотограф на име Тишо, която добре пасваше на името на албума - "Not Blond Enough Тo Survive Тhe Holocaust". Идеята беше нищена и дестилирана главно от Бобз през цялото време на записване на албума, претърпя своеобразни промени и хиляда допълнителни идейки, което според мен повлия малко болезнено на нервите на Додо. В крайна сметка стигнахме до настоящия й облик, от който всички сме истински доволни. Смятаме, че феновете ще я харесат много. В самия артуърк се съдържа цялата вихрушка от ярост, мощ, брутална реалистичност, енергия, налудничавост, сарказъм, странно чувство за хумор и прочее човешки емоции, които се съдържат в музиката на "Not Blond Enough Тo Survive Тhe Holocaust" и формират понятието "dirty grooves", което дава дефиниция на нашия стил", казва китаристът Емо.

"Човекът от предната корица е един известен клошар от Варна, който нарича себе си Кербала. Връзката между него и заглавието на албума се крие в това, че той е портрет на всеки един от нас, които не сме достатъчно руси и красиви и изобщо изглеждащи и мислещи различно хора, които поради тези си особености са извън фалшивия обществен живот. И попадат под ударите на общественото мнение. Водният пистолет, който той държи, е символ на това, че макар да не сме мъртви, всички ние сме един вид зачеркнати" - с тези думи Бобз (вокал/китара) пояснява артуърка.

"Not Blond Enough To Survive The Holocaust":

1. "Attack Of The Dirty Grooves"
2. "Suffer My Justice"
3. "Rolling Spawns"
4. "Devil In These Guys"
5. "This Time"
6. "Q-Tech"
7. "Finished"
8. "Beefinger"
9. "Scourge Of God"
10. "Techno_D"
11. "Long John"
12. "40 Years In The Desert"


Както "MySound.bg" извести, родните дърти груувъри, заедно с New Disease и италианците Chaoswave, ще подгряват Крематори (Crematory), и Евъргрей (Evergrey) на организирания от "Mask Music" фестивал "Pill Against Depression" от 18 ч. в столичната зала "Христо Ботев" на 19 септември.

Изявата на Фийлд с известните банди ще е своеобразен старт на турнето по представянето на албума, наречено "Not Blond Enough Тo Survive Тhe TOUR", което ще премине през около 20 града в страната.

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички