Траш резачката от България в световните киносалони


Траш резачката от България в световните киносалони

5782

Концертът на Металика (Metallica), Мегадет (Megadeth), Антракс (Anthrax) и Слейър (Slayer) от Националния стадион "Васил Левски" (22 юни) ще бъде излъчен в над 800 кина по света.

Както "MySound.bg" съобщи, събитието е в рамките на "Sofia Rocks 2010Powered By Sonisphere ".

Бандите, известни като Голямата траш четворка, избраха София за  революционното събитие, да докажем на цял свят, че сме най-яките фенове, приканиха организаторите.

Изпълненията ще се дават в над 450 киносалона в САЩ и в над 350 в Европа, Канада и Латинска Америка чрез магията на сателитните технологии и специално HD излъчване.

Билети за събитието могат да се поръчат на thebigfourlive.com, където са изброени и всички кина, които ще излъчват нашата фестивална дата. Продажбите започват от днес в САЩ и от 28 май в останалата част от света. Хората от Австралия, Южна Африка и Нова Зеландия ще могат да го гледат на запис по-късно.

Фестивалът се организира от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" и Марсел Аврам с рок силата на "Каменица", с подкрепата на "Savoy" – чиста водка, и "MAX Telecom" –  модерния оператор, със съдействието на Столична община и "Live Performance".

Билети: в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".

Онлайн билети: на www.eventim.bg  

Повече информация - на:

www.becbg.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички