Атлас 3D


Атлас 3D

6286

Дългоочакваната промоция на новия 3D клип на Атлас към парчето "Така се събужда денят " се проведе в "Sofia Live Club" снощи.

Събитието бе открито от близката приятелка на групата Деси Тенекеджиева (на снимката с певеца Веско и Мария Мутафчиева от Мери Бойс Бенд). Тя не пропусна да се пошегува с гостите, като прочете актуалните политически заглавия от пресата, които е намерила в търсене на информация за новия клип на Атлас. Деси сподели, че Веско е един от любимите й български вокали и призова журналистите да подкрепят родната музика. Гости на промоцията бяха още музикантите Момчил Колев (познат от дуета Дони и Момчил) и Искрен Пецов.

След краткото представяне всички сложиха специални 3D очила, за да гледат за пръв път 3D видеото към "Така се събужда денят". Както "MySound.bg" вече информира, клипът е дело на режисьора Андрей Хадживасилев и неговия екип от "Revive Vision". Фон на кадрите са известната Белоградчишка крепост и Белоградчишките скали. В сюжета момчетата от Атлас са облечени в дрехи на "Andrews Fashion". Снимките към “Така се събужда денят” са осъществени със специалното съдействие на Община Белоградчик и подкрепата на ТТЛ и рекламна агенция „Едит”.

Атлас изсвириха на живо актуалното си парче, както и хитовете "Есенни цветя" и "Капка от любов". Групата обяви на търг картината на вокалиста Веско Зерлиев, рисувана по време на снимките на клипа. Парите, спечелени от продажбата, ще бъдат дарени за лечението на Мирослав Мутафчиев от Мери Бойс Бенд, който е болен от левкемия. Съпругата му и вокалистка на бандата - Мария, присъстваше лично на промоцията. Тя благодари на Атлас за жеста и каза, че съпругът й съвсем наскоро се е завърнал в България след тежък курс химиотерапия. Резултатите от търга ще бъдат обявени до няколко дни.

Всеки може да помогне на Миро, като изпрати есемес с текст DMS MIRO на номер 17 777 (цена 1.20 с ДДС) или пък да дари чрез банков превод:

Мария Илиева Мутафчиева
Първа инвестиционна банка
клон "Народен театър", ул. "Дякон Игнатий" 7
BGN IBAN: BG24FINV91501004419465
EUR IBAN: BG82FINV91501004419488

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички