Кайно Йесно Слонце преди хедлайнърите Аркона у нас


Кайно Йесно Слонце преди хедлайнърите Аркона у нас

5721

Кайно Йесно Слонце (Kayno Yesno Slonce) заменят Makabre Winter преди изявата на Аркона в столичния клуб "RBF" от 21 часа на 24 юни.

"Гръцката пейгън група Makabre Winter, която беше обявена в афиша на концерта, отпадна, въпреки че те сами ни потърсиха и предложиха да свирят. Затова се наложи да намерим заместник и решихме, че за всички нас ще е добре да видим още веднъж Веселин Митов (на снимката) и Кайно Йесно Слонце. Те отдавна не бяха представяли сет с традиционна българска музика (всъщност от 2007, когато свириха на „Горгон Фест” в НДК), а сега ще се насладим именно на такъв репертоар. На сцената групата ще бъде в тричленен състав - с тъпани, гайди, кавали", обявиха организоторите.

Ако по някаква случайност не сте се запознали с музиката й, погледнете тук:

http://www.myspace.com/kaynoyesnosloncebg  

Както "MySound.bg" съобщи, непосредствено преди хедлайнърите Аркона ще свирят родните светила Врани Волоса (Vrani Volosa).

http://www.myspace.com/vranivolosa

Билети се продават в магазин „Горгон” в столицата на касите на Eventim.bg

Шоуто на Аркона е пренасрочено за ден по-рано от обявеното.

"Лично групата ни помоли за тази промяна, защото мениджърите, организирали турнето, бяха подредили датите 25 и 26 съответно в София и в Австрия. Аркона пътуват със собствен автобус и би било изключително трудно да стигнат навреме за следващото си участие, като то би било възможно единствено при условие, че веднага след приключване на концерта в София тръгнат на път. Затова помолиха всички, ангажирали дати в тазгодишното им турне, за разместване, и ние направихме тази малка промяна", поясняват организаторите.  Преговори какво да очакваш от Аркона - тук!

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички