Череп гълта тoпки и ги плюе ги през очите в игра на Слейър


Череп гълта тoпки и ги плюе ги през очите в игра на Слейър

5794

Една от най-уважаваните и влиятелни метъл банди – Слейър (Slayer), която само преди броени дни взриви и българската сцена като част от Голямата четворка на "Sofia Rocks" 2010, наред с Металика (Metallica), Мегадет (Megadeth) и Антракс (Anthrax), е напът да атакува съвременната техническа ера със създаването на "Slayer: Pinball Rocks", ново приложение на играта пинбол.

То е разработено съвместно с "American Recordings"/"Columbia Records", "Sony Music Entertainment" и "Gameprom".

"Като фен и практикуващ пинбол – изглежда наистина страхотно”, споделя Кери Кинг. "Суперзабавно е, има и злокобни елементи и със сигурност ще ме държи буден цяла нощ...", допълва китаристът.

"Slayer: Pinball Rocks" продължава традицията от топ метъл и рок банди, които правят пинбол маси, но за пръв път я разширява, като навлиза в света на приложенията, предлагайки на феновете вълнуващо и реалистично преживяване на играта. Тя потапя участниците в легендарния саунд и визуална естетика на групата.

Играта ще допадне както на дългогодишни и нови фенове на Слейър, така и на пинбол маниаците изобщо заради вълнуващите елементи като търкалящи се топки, китари, усилватели, концертни светлини и череп, поглъщащ топката и след това я изплюва през окото. И всичко това, разбира се, е придружено от музиката на титаните на метъла.
 
"Slayer: Pinball Rocks" ще се предлага в www.itunes.com/appstore/. Играта ще е с оригиналните гласове на членовете на бандата и ще включва парчета от последния й студиен албум - "World Painted Blood".

След европейските дати формацията ще се завърне в Северна Америка в края на юли. Пълният списък с летните концерти на Слейър - на www.slayer.net

Видеото на Слейър "Pinball Rocks" - на:

http://www.slayer.net/us/videos/slayer-pinball-rocks-demo  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички