Миро се ОМИРОтвори. Иде като Месия по Коледа


Миро се ОМИРОтвори. Иде като Месия по Коледа

6895

Песента "ОМИРОтворен" от заглавия дебют на Миро, ще е последен, шести радиосингъл от този албум.

Предвид все още категоричните позиции в радио и ТВ класациите на парчетата "Убиваме с любов" и "Губя контрол, когато", задържаме за излъчване видеото на "ОМИРОтворен", обосноваха се от мениджмънта на изпълнителя.

Премиерата на кадрите и пилотния радиосингъл от предстоящия албум на вокалиста -  "Месия", бъде на 1 октомври.
 
Звездният екип, създал "ОМИРОтворен", включва: Анелия, Мариана Попова, Красимира Иванова, Орлин Павлов, Борис Солтарийски като беквокали.

Музиката и текстът са на Миро и Крум Георгиев, аранжимент - Евгени ДимитровМаестрото. Китарите в парчето са на Цветан Недялков.

От първия диск на Мирослав Костадинов между 2007 и 2009 в ТВ и радиоефира бяха излъчени "Някога преди" (ремикс), "Завинаги", "В едно огледало" и хитовите "Губя контрол, когато" (ремикс, aранж. Миро, Крум Георгиев, Иван Иванов) и "Август е cептември" (аранж. D2 със специалното участие на Митко Кърнев).

С проекта Миро спечели наградите за албум на Годишните музикални награди на "БГ Радио" и Годишните музикални награди на "ФЕН ТВ" 2009.

Албумът "ОМИРОтворен" излезе на музикалния пазар у нас през 2008 - само година след началото на соловата кариера на Миро, и се превърна е най–продавания поп албум за територията на България.

Премиерата на новия диск - "Месия", ще е на 24 декември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички