Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Кой ще пие бира и ще вземе автограф от звездите Apollo 440


Кой ще пие бира и ще вземе автограф от звездите Apollo 440

5073

Четирима фенове на Beck’s и Spirit Оf Burgas ще изживеят една от мечтите на стотици музикални маниаци - да се срещнат на живо със звездния проект Apollo 440, който тази година ще гостува на бургаската сцена.

Както "MySound.bg" вече огласи, именитите британци ще се изявят преди Продиджи (The Prodigy) на главната сцена довечера, 13 август.
 
Четиримата фенове ще имат шанса да се запознаят с легендарните музиканти благодарение на Beck’s – немска марка бира N 1, която е основен партньор на Spirit Of Burgas и част от атмосферата на предстоящите горещи музикални емоции.

Срещата на късметлиите с Apollo 440 e специалната награда, която спечелиха от промоция на Beck’s. Тя се проведе през месец юли в София, Пловдив, Варна и Бургас и осигури на почитателите на модерната музика множество награди.
 
Спечелилите meet&greet ще се срещнат с авторите на взривяващите хитове „Stop The Rock”, "Ain’t Talkin’" "‘Bout Dub, Lost in Space" и много други непосредствено преди британската банда да излезе за пръв път на българска сцена.
 
Срещата между четиримата късметлии с Apollo 440 ще продължи около 20 минути. През това време феновете ще имат възможността да се запознаят с всеки един от музикантите, да се снимат с тях и да вземат персонален автограф. Времето, което те ще прекарат заедно с култовите англичани, е достатъчно, за да запечатат срещата като уникално и неповторимо събитие.
 
„Наградата на Beck’s да се запознаем с Apollo 440 е едно от най-вълнуващите неща, което може да си пожелае един истински музикален фен”, категорични са и четиримата, спечелили meet&greet с Евън Макфарлън и компания.
 
Новината от мениджмънта на Apollo 440 е, че музикантите също очакват с нетърпение срещата с българските си почитатели.

Четиримата късметлии, които спечелиха meet&greet с британските звезди, не са единствените, получили награда от Beck’s. Като основен партньор на събитието марката раздаде на феновете и тридневни билети за фестивала, които осигуряват достъп до всички 7 сцени, на които от 13 до 15 август ще забият повече от 100 изпълнители. Други от тях спечелиха кожени гривни – неизменна част от модерния лайфстайл или още един Beck’s, който ще получат по време на фестивала.

Партньорството на Beck’s с най-горещия плажен фестивал съвпада изцяло с философията на марката да бъде част от най-вълнуващите музикални събития. Чрез своя собствена музикална платформа – Beck’sperience, брандът традиционно партнира на най-добрите от световната и българската сцена имена.

Това утвърди Beck’s като синоним на лайфстайл и гаранция за незабравими музикални преживявания.

И през лято 2010 мотото на логото Beck's No To Boredom Yes To Party All Night Long гарантира забавление на безкомпромисно високо ниво.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички