Голям концерт на Нова Генерация в рамките на SeeMe5


Голям концерт на Нова Генерация в рамките на SeeMe5

2988

Харизматичната банда Нова Генерация е хедлайнър на голямо шоу в рамките на фестивала SeeMe 2010.

Концертът ще се състои в столичния парти център "4 км" на 16 септември, съобщи за MySound.bg Кристиян Костов (китари, бас). В шоуто ще участват още Дъ Пърмс (The Perms) (Канада) и родният корифей на микса - DJ Чаво (DJ Chavo) (Cotton Records), който ще завърти непосредствено преди сета на Нова Генерация в 21 часа, а след това и ще затвори купона в малките часове на следващия ден.

Билети по 10 лева (предварителна продажба) - в системата на "Тикетпро". В деня на събитието на входа - 10 лв.

Партито започва в 20 часа.

Освен парчета от албума "Via", с който музикантите се завърнаха славно в светлината на прожекторите миналата година, е съвсем възможно да изненадат и с чисто нови песни.  Феновете приеха "на ура" презентацията на "Via" по време на концерта, в който бандата свири заедно с Ревю в края на 2010.

"Не сме спирали да работим, музиката е непрекъснато в главата на всички ни", каза Костов от името на останалите в проекта - Михаил Пешев, Симеон Воев, Алина Трингова и Екатерина Атанасова.

Довършителната работа по първото DVD на формацията в този състав тече в момента.

Нова Генерация бе единствената българска група, избрана за подгряваща на първия концерт на Депеш Мод (Depeche Mode) в София. Родната банда взе участие на "MTV Exit" (End Exploitation And Trafficking), организирано от "MTV Europe Foundation", насочено срещу трафика на хора, където свири заедно с Йън Браун от Стоун Роузис (The Stone Roses), изяви се като гост на първото издание на фестивала Spirit Оf Burgas, организиран от "MTV Europe" заедно с артисти като Систърс Ъф Мърси (Sisters Оf Mercy), Бонобо (Bonobo), Кошийн (Kosheen), Ейшън Дъб Фаундейшън (Asian Dub Fondation), Анди Като от Груув Армада (Groove Armada), Michel De Hey, Кредъл Ъф Филт (Cradle Of Filth).

Най-голямата музикална конференция в Югоизточна Европа - SeeMe, ще отвори врати за пети път в София и отново ще събере хора от индустрията, за да научат повече, за обмяна на опит и контакти, за представяне на продукти и услуги в сферата на музиката, както и да се забавляват. Събитието е между 16 и 18 септември.

За регистрация за SeeMe:

https://services.aimgroup.it/ASPClient/home.asp?EventoID=2582


Конферентен пакет (16-18 септември) –  60-120 евро; включва достъп до тридневната конференция (всички панели), програмата в клубовете до 12.00 часа и наградите.

Клубната програма и всичко за събитието можете да откриете на www.seeme-sofia.com




 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички