Живко Петров Трио представя 5 нови пиеси на ексклузивен концерт в София


Живко Петров Трио представя 5 нови пиеси на ексклузивен концерт в София

1714

Емблематичното за съвременната българска джаз сцена трио JP3 /Живко Петров Трио ще представи 5 чисто нови пиеси от предстоящия си пети студиен албум "On The Way" с ексклузивен концерт в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 9 декември.

Вдъхновен от 10 любими места на Живко Петров, Димитър Карамфилов и Димитър Семов, новият диск предстои да се появи на бял свят през пролетта на 2022 година. На предпразничния концерт, освен новите композиции, елитарната формация ще изпълни също и някои от произведенията от последния си албум "Change Тhe Way", а и добре познати пиеси от дългогодишното си творчество.

В декемврийската вечер джаз "вълните" на Живко Петров Трио (JP3) ще залеят присъстващите с положителни емоции и ще ги отведат на незабравимо музикално пътешествие.

Бъдете с нас и се насладете на творчеството на тримата изключителни музиканти, които стоят в основата на голяма част от висшата лига в българската поп и джаз музика в България през последните 30 години, приканиха от управата на популярния клуб.

Билети - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева.

Събитието във Фейсбук - ТУК 

Още от Джаз/Блус


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички