Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Орлин и Яна Акимова отново поведоха в Dancing Stars


Орлин и Яна Акимова отново поведоха в Dancing Stars

5495

Галена Великова остави без дъх зрителите на "Dancing Stars" с ефектно изпълнение. Членът нa журито си партнира с Рангел Спиров, Александър Докулевски и Светлин Димитров в страхотен танц, по време на който показа на звездите какво точно трябва да правят на дансинга.

Орлин и Яна Акимова отново не оставиха никакъв шанс на конкурентите си и поведоха във временното класиране след като журито оцени танца им с 30 точки. Освен че танцува, поп звездата дори изпълни песента, на която танцуваха – "Michelle” на Битълс и така тотално спечели журито и публиката в залата.

Веднага след тях на втората позиция застанаха двойките на Нети и Докулевски и Виолета Марковска и Атанас Месечков. Половинката на Дони заложи на ефектна танго хореография, а Виолета – на фокстрот. Миналата седмица двете актриси попаднаха под атаките на Сашо Диков, който заяви, че Аня Пенчева се справя доста добре за сметка на други звезди, които вече са тренирали различни танци и че това не е равен старт за всички.

Снощи Нети и Вили отвърнаха на нападките и заявиха, че като актриси е нормално да заучават различни танци, а и в някои от представленията си са танцували заедно със самата Аня, така че стартът е равен. Самата Пенчева заложи на пасо добле, но няколко грешки в хореографията й отредиха петото място.

Едно от най-ефектните изпълнения отново беше на Илиана Раева, която този път танцува фокстрот и успя да омае журито за пореден път. Илиана  танцува на живо изпълнение на Камелия Тодорова, която беше в залата специално, за да подкрепи златното момиче. Въпреки и перфектното си изпълнение Раева не успя да поведе в класирането и зае 4-та позиция в него.

На последно място отново застана Божидар Искренов, който не издържа на критиките на журито и нападна дори самата Галена Великова, като заяви че и в нейното изпълнение е имало грешки. Ако Гиби не събере достатъчно зрителски вот до утре вечер, отново ще попадне в елиминациите.

В четвъртък специален гост на "Dancing Stars" ще бъде Марта Вачкова, която ще танцува с Георги Мамалев. Двамата репетират усилено за танца си вече втора седмица като обещават, че изпълнението им ще бъде изключително забавно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички