Джейкъби Шадикс (Папа Роуч) тръгва в солова стъпка


Джейкъби Шадикс (Папа Роуч) тръгва в солова стъпка

4911

Вокалистът на Папа Роуч - Джейкъби Шадикс, започва работа по солов албум.

Групата обаче не е разтурена, а бистри идеи за следващ диск.

Музикантът има амбицията да  продължи линията на “The Paramour Sessions” (2006), от една страна, а от друга – да се завърне към тътена на “Infest” (2000).

"Аз съм от новото поколение нюметъли, затова и признавам хибридните форми. Нещо такова искам да направя извън бандата, нещо, в което има много електроника, хип-хоп и, разбира се, рок и алтърнатив", обяснява Шадикс, който доскоро се подвизаваше в състава с псевдонима Коби Дик.

"Синът ми Майкъл (Чиело, неговото личице украси албума "lovehatetragedy" (2002) поотрасна и имам възможност за голяма творческа глътка въздух", допълва вокалистът.

Първите парчета вече са готови. Те са инспирирани от реални ситуации в живота на Джейкъби – едното е посветено на неговия баща – ветеран от войната във Виетнам, който е бил  встрастен наркоман; другото е веселба, вдъхновена от...тенджери и тигани.     

Шадикс напуска дома си едва 15-годишен, като започва да изкарва насъщния с всякаква кухненска работа - отзвук от детската му мечта да бъде майстор готвач.

За участие в няколко трака от индивидуалния проект е поканен и другият от Токсичните близнаци, както критиката нарича творческия тандем на Джейкъби Шадикс и басиста Тобин Есперанс.

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички