Култур Шок се раздадоха за втори път на българска сцена


Култур Шок се раздадоха за втори път на българска сцена

5263

Култур Шок "шокираха" българската публика за втори път.

Вторият рожден ден на радио "Тангра Мега Рок" доведе отново в България култовата мултинационална шайка в столичния клуб "Блек Бокс".

Билетите за шоуто свършиха седмица преди провеждането му, но интересът към хартийките остана огромен дори и в деня на концерта.

Над 1000 души все пак успяха да влязат в дискотеката, която вече няколко години успешно се превръща в помещение за метъл издевателства.

Старт на шаренията от балкански ритми, китарен шум и просташко-веселяшки текстове дадоха изпълненията на българските подгряващи банди - Балканджи и Черно Фередже.

С излизането им на сцена публиката побесня и не спря да вилнее в продължение на часове, които минаха като един миг.

Кулминацията, логично, бяха гостите от Култур Шок.

С типичното си харизматично излъчване, лудешки танци и тотално раздаване на сцената, стоплиха душите (и телата) на полудялата фенска маса. Маса, която се люшкаше под ритъма на цигулката и китарите, тарамбуката и страховитото гласище на Срджан, по-известен като Джино Банана.

Много усмивки, много пого, много подскачане и екзалтирани викове. Няколко биса и емоции на поразия! Това се случи на 6 март в "Блек Бокс".

Музикантите показаха нагледно как се прави истински спектакъл, а "Тангра Мега Рок" превърнаха поредния си рожден ден в шумен празник за късметлиите, успели да се доберат до разпродаденото шоу.

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички