Нашите Ливингдед къртят преди The Bullets в София


Нашите Ливингдед къртят преди The Bullets в София

4819

Две български групи ще разпалят страстите преди гръцките рокабили разбойници The Bullets на предстоящия им концерт в София.

Kакто "MySound.bg" вече съобщи, шоуто е в клуб "Бек Стейдж" на 6 юни.

В първата весела шайка са провокативните момчета Дъ Ливингдед, съобщиха организаторите "Гоу Ситизън".

Стилът им е самобитен микс от ска, голяма доза откровен седемдесетарски пънк и ранен хардкор. Самите те се определят като сайк-траш-пънк. Повлияни са от групи като Клаш, Комън Райдър, Оперейшън Айви, Лефт Оувър Крек и др. Текстовете им правят безмилостна дисекция на социалната среда.
 
Дъ Ливингдед се събират и свирят в едно мазе до столичната зала "Универсиада". Първоначално членове на групата са: Cubarocks - китара, Skankera - бас, Kid Vicious - барабани и Joey Schaff – специални ефекти. По-късно към бандата като вокал и китара се присъединява Earwig (Щипалката).

Спонтанният минимализъм и лудешко темпо ги превръщат в идеална банда за всеки купон. След 4 години заедно, посланието им продължава да бъде същото:
„Стегни се, защото прогниваш отвъре... Лицемерието, което изпълва твоето ежедневие, е двигател за нашата ярост, а спретнатият ти външен вид и доброто ти настроение изобщо не ни вдъхновяват..."

Можеш да ги чуеш в MySpace профила им: http://www.myspace.com/thesbjs

Презаверката на билети от миналогодишния концерт на The Bullets в бар "Фънкис", който не можа да се осъществи докрай, вече тече с пълна сила в магазин "PUNTO" на ул. „Юри Венелин” 12 в София, подробна информация за което може да намериш на следния адрес:


http://gocitizen.net/news/compensation-if-you-have-a-ticket-567.htm

Втората съпорт банда, както и условията за предварителната продажба на билети за тазгодишния така наречен компенсиращ гиг на The Bullets, ще бъдат обявени много скоро.

Готви се за голямата рок-ен-рол суматоха, приканват организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички