No More Many More и Greesh откриват годината с концерт в Пловдив


No More Many More и Greesh откриват годината с концерт в Пловдив

1645

No More Many More се завръщат в любимия Пловдив с лайв в Rock Bar Download на 14 януари.

Момчетата излизат на сцената в 21.00 ч., заедно с Greesh - суперспециалeн съпорт за този първи за годината концерт с премиера с група на живо за първи път.

No More Many More свирят разпознаваем алтернативен рок с ефектни хип-хоп елементи и социални текстове. Бандата е популярна и обичана и заради своята силна и активна гражданска позиция и мнения, които смело изразява в песните си от 2013 година. Групата със смелите бунтарски текстове и характерните мъжки двугласия има три албума – "По един или друг начин", "Не и този път", "Помогни ми" и вече работи по четвърти, който ще излезе през тази година.

Greesh е соловият проект на Гриша Георгиев  – харизматичният лидер на алтернативния култ Matakka/Портокал, Dokle & Greesh, пауър триото Saint Electrics и басист на No More Many More (най-вляво на снимката). Неговият алтернативен рок, миксиран с блестящ фънки груув, му дава безкрайна свобода и възможности за експерименти в мелодиите. Greesh пусна два солови сингъла през 2022 г. - "Игра" и"“Всичко в моите ръце", а на 14 януари ще ги изпълни за първи път на живо с подкрепата на приятелите и музикантите от пловдивската група Габана - Никола Джоков "Nixon" - ударни, Виктор Стамболов - вокал, китара и Стойко Милев - бас и китариста на Портокал/ Матакка Косьо Райдовски и първия барабанист на бандата Петко.

Повече информация на страницата на събитието. Билетите са на цена от 15 лв. в мрежата на bilet.bg, а на място в деня на концерта - ще струват 20 лв.

No More Many More са:

Методи Кръстев, вокали и китара
Радослав Гергов, вокали и ударни
Влади Иванов, ударни 
Камен Александров, китара
Гриша Георгиев, бас
Мартин Стоянов - Martist, клавири

Spotify: No More Many More

GreeshГриша Георгиев

YouTube: Greesh

Press & Management: Projector Plus

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички