Сайтът на Про-рок се отдели от списанието!


Сайтът на Про-рок се отдели от списанието!

4020

Популярният сайт на списанието за праведна музика "Про-Рок" реши да се раздели с хартиеното си издание.

Адресът www.pro-rock.net вече прехвърля на www.katehizis.com, а официалното съобщение там гласи:

"От 00:00 ч. на 26 ноември добре познатият ви досега уебсайт Pro-Rock.net се трансформира в самостоятелна Интернет страница с ново име - "Metal Katehizis" и с нов адрес - www.katehizis.com, като няма да има общо със списание "Про-Рок".

С това и аз - Satyr напускам екипа на "Про-Рок" и продължавам изцяло със собствени сили да поддържам и развивам сайта си.

Причините за раздялата са творчески и личностни различия, а в обозримо бъдеще "Про-Рок" ще стартира свой изцяло нов сайт.

Старият, в леко променен вид ще продължи да функционира като "Metal Katehizis", а до няколко месеца и той ще е с напълно променен дизайн.

Естествено, от него ще бъдат премахнати всички материали, които принадлежат на "Про-Рок", били то статии, интервюта, ревюта или др.

Всичко друго продължава да бъде същото и непокътнато и страницата ще продължи да се развива, както досега.

На нея остават: новини, информация за концерти и новоиздадени албуми, фотогалерии със снимки, връзки, анкети и др. и накрая, но съвсем не на последно място - онлайн магазина. Всички поръчки, направени в него в последните дни, ще бъдат изпълнени нормално, а функционирането му ще остане непроменено по никакъв начин.

С времето "Metal Katehizis" ще създаде свой собствен екип от автори, които ще пишат основно ревюта, както и други материали за сайта.

Цялата ми енергия, способности и идеи занапред ще бъдат впрегнати в едно единствено начинание и то ще е "Metal Katehizis" да продължи да бъде най-посещаваният български рок/метъл сайт - нещо което съм постигнал с Pro-Rock.net в изминалите почти 6 и половина години, при това - над 90 процента самостоятелно и с непрестанен труд.

Няма да спра и сега.

For those about to Rock - I salute you...

Satyr,

www.katehizis.com"

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички