Светльо Витков хапва червеи с текила, става Елвис Пресли


Светльо Витков хапва червеи с текила, става Елвис Пресли

5375

Един от най-екстравагантните български певци – Светльо Витков - ще бъде гост в поредното издание на „Търси се...” тази събота, 16 май, от 11 часа, по "bTV". Водещите Меги и Нели ще покажат какво се крие зад медийния образ и нестандартното поведение на бившия фронтмен на група Хиподил.

Първата изненада за Светльо са бившите му колеги от ХиподилВенци и Киро, които описват атрактивния си приятел като „нежна душа и много добър човек”. Двамата признават, че най-трудно свикнали с импулсивния му характер. Една от най-интересните роли, с които Светльо ги забавлява, е преобразяването му в Елвис Пресли. Те го предизвикат да изпее една от любимите си песни на легендарния изпълнител. За тази цел Светльо ще облече лъскаво сако, специално предоставено от Цецо Елвиса, ще сложи типичните слънчеви очила и ще имитира Краля на рока.

От предаването става ясно какъв е гостът в личния живот и отношенията с жените. Приятелят му Шеката го предизвиква и да покаже нещо от каратето – другата страст на Светльо, на която той отделя огромна част от времето си.

Един от най-близките приятели на Светльо от музикалните среди е Васил Гюров. Той обвинява своя приятел, че е направил прекалено скъпи билетите за предстоящия им съвместен концерт. Трудно ли се прави хубава музика в България - най-оригиналния и любопитен отговор зрителите ще чуят от Светльо тази събота.


Най-близкият приятел на Светльо извън музиката – Генади - разкрива, че музикантът е преживял трудна раздяла с дългогодишната си приятелка, с която са били заедно повече от 9 години. Как самият той ще опише емоциите и причините за тази раздяла – ще стане ясно в „Търси се...”. Светльо обаче получава и едно изключително нестандартно предизвикателство. Тъй като води здравословен начин на живот, той е принуден да демонстрира това, изяждайки няколко няколко червея и изпивайки чаша текила. Как ще се справи - зрителите ще разберат от забавната демонстрация в студиото.

Меги и Нели ще срещнат Светльо и с най-добрия му приятел от каратето – Мишо, с когото заедно ръководят школа по бойни изкуства. От него певецът получи сложната задача да танцува танго. И за да му бъдат полезни докрай, водещите са поканили за негова партньорка професионална танцьорка. При появата на последната изненада Светльо е по-сериозен отвсякога.

Водещите Меги и Нели го срещат с децата, чийто треньор по карате е той.

В студиото на „Търси се...” те правят няколко демонстрации под негово ръководство, а какво е наказанието им когато грешат – зрителите ще разберат  утре.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички