Вечните пънкари Контрол представят "Червената книга" на живо в столичния клуб Mixtape 5 на 29 април


Вечните пънкари Контрол представят "Червената книга" на живо в столичния клуб Mixtape 5 на 29 април

1616

Когато един албум се прави цели три години, не е чудно, че и промоцията за него се отлага три пъти. 

Но датата за промо концерта на "Червената книга" на Контрол вече е ясна и непоклатима. След безброй перипетии, Оги Кьосовски, Владо Попчев, Иван Гатев и Стоян Тенев ще се качат на сцената в столичния клуб Mixtape 5, за да представят на живо своя десети албум "Червената книга" на 29 април, петък.

Името на юбилейния диск на култовата българска пънк банда е истински и директен символ на изчезващия вид музиканти у нас – суровите и смели бунтари, пънк еволюционерите и тези, които смело се противопоставят на модите и мейнстрийма. "Ние наистина сме изчезващ вид и ако хората искат да не попадат в "тъмната страна" на безсмислената нова, популярна музика, трябва много да ни пазят, обгрижват и поливат", предупреждават от групата.

Едно от най-важните послания в десетия, най-тежък и концептуален, албум на бандата е, че имат сила и енергия за нова музика, концерти и експерименти, а най-хубавото – че не отстъпват от принципите и желанията си.

Феновете, които са гледали Контрол на живо през последната година, навярно вече са чули някои от песните от "Червената книга", но на 29 април е официалното представяне на живо на албума в неговата цялост.

В "Червената книга" участие вземат и Gino Jevdjevic и Amy Denio от Kultur Shock в "Полиция" и "Танго & Cash", Радула в "Цар и господар", Христо Намлиев във "Вкус за блус". Наред с новите парчета, феновете на най-влиятелната пънк банда на България ще могат да чуят и класиките "100-150", "Обичам те, мила", "Не умирахме от щастие", "Бий хлапето", "Ужас", "Булка"и да се сдобият с диск от ексклузивния тираж на албума.

Вратите на клуб Mixtape 5 отварят в 21.00, а концертът на Контрол започва в 22.00. Събитието се осъществява с подкрепата на националния фонд "Култура".

Билети – в мрежата на Bilet.bg.

Събитието във Фейсбук е тук.

@YouТube Контрол

Снимка: Тодор Тодоров 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички