100 Kила и СкандаУ преди Jason Derulo в Бургас


100 Kила и СкандаУ преди Jason Derulo в Бургас

2265


Както е известно, хитовият рапър Jason Derulo идва за своя първи концерт в България в Бургас на 14 август. 

Организираното от Fest Team събитие ще се състои на пристанището в града.  Jason е певец, композитор, танцьор и актьор и е един от 10-те най-популярни изпълнители с профили в Tik Tok с повече от 50 милиона последователи. Артистът от хаитянски произход има повече от 7 милиарда гледания в YouTube и над 200 милиона продажби.

Вече са ясни и българските изпълнители, които стават част от програмата.

19.00 ч. | 100 Кила

20.15 ч. | СкандаУ

21.45 ч.| Jason Derulo

 СкандаУ е избрана пет поредни пъти за Група на годината, а четири поредни години - за Най-добра група в класацията на 359 Hip Hop Awards. През 2019 и 2020 г. СкандаУ получават и специални призове за Най-добро хип-хоп турне на годината и Онлайн концерт на годината. За свой най-мащабен проект Тото и Лъчо определят концерта си през 2019 г. в зала "Арена Армеец", където събират повече от 14 000 фенове. Сега ще имат възможност да подгряват американската суперзвезда Jason Derulo на първия му концерт у нас.

Преди тях на сцената ще се качи Явор Янакиев, познат повече като 100 Kила. С шест награди Рапър на годината, той е едно от най-разпознаваемите лица в хип-хопа у нас. Килата често взима участие в благотворителни концерти и кампании, участва в телевизионни предавания, а характерният му тембър е обичан еднакво от млади и стари.

Все още има билети за събитието с 25% отстъпка за членове на Fest Club, но само онлайн на www.ticketstation.bg.

Организаторите припомнят, че вече е възможно да се закупи и пропуск на разсрочено плащане с 0% оскъпяване. За повече информация - https://bit.ly/fest-team-tbi-pay.

Информация за всички предстоящи събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в социалните мрежи и в събитието във Фейсбук с най-актуална информация. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички