6-годишният гайдар Стефан Иванов е победителят в осмия сезон на "България търси талант", грабна титлата пред очите на над 1 милион зрители и с 34% от гласовете на аудиторията на bTV


6-годишният гайдар Стефан Иванов е победителят в осмия сезон на "България търси талант", грабна титлата пред очите на над 1 милион зрители и с 34% от гласовете на аудиторията на bTV

1417

6-годишният гайдар Стефан Иванов е победителят в осмия сезон на "България търси талант".

Новият "Талант на България" грабна титлата и наградата от 50 000 лева с убедителните 34% от гласовете на зрителите на bTV по време живото предаване в неделя вечерта. Втори по вот останаха децата от читалище "Наука – 1901 г." гр. Ябланица, а трети - момичетата от балет Вега с техния "Пиратски танц". С неподправен чар и безспорен талант да свири на гайда, малкият Стефчо сякаш с лекота пребори конкуренцията при всичките си изяви в шоуто.

Още с първата си поява в осмия сезон Стефан Иванов предизвика огромно възхищение и интерес към себе си. Професор Тодор Кантарджиев дори получи урок по гайда от 6-годишния музикант в първия епизод на шоуто. На финала Стефан изпълни последователно родопската песен "Руфинка е болна легнала", "Шопска ръченица" с втора гайдуница и завърши със "Ситно шопско" с трета гайдуница. В номера му се включиха постепенно тъпан, втора гайда и танцьори от танцова школа В Шоплука, които също допринесоха изпълнението му да бъде още по-въздействащо и пълно.

Грандиозният финал на "България търси талант" бе най-гледаното предаване в телевизионния ефир в неделя вечерта, когато над 1 020 000 души (по данни на ГАРБ), проследиха събитията на сцената. Близо 44% от телевизионната аудитория и 35% от активните зрители са настроили своите приемници на bTV, за да се насладят на бляскаво шоу от най-висока класа. То стартира с изпълнение на Homelesz и Ъпсурт и продължи с 12 изумителни номера на финалистите, сред които - спиращи дъха илюзии, екстремно изпълнение на ролкови кънки, много красота, нежност и стил в номер на пилон, зрелищна бойна демонстрация, перфектно изпълнени народни и пиратски танци, народна песен под съпровод на класически оркестър, уникална демонстрация на абсолютен слух, много хумор, страхотни изненади и истинско забавление, които превърнаха финала в незабравимо изживяване за всички в залата и пред екраните.

Голяма част от феновете го проследиха и в 360-градусов livestream  в реално време и на всички устройства на talant.btv.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички