Addi Tryggvason (Solstafir) и Septicflesh пред Васко Катинчаров


Addi Tryggvason (Solstafir) и Septicflesh пред Васко Катинчаров

1004

Премиера на новите клипове на In Flames, Last In Line, Ville Valo и Alter Bridge предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" на 5 февруари.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Addi Tryggvason (Solstafir) (вляво на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха симфо дет титаните Septicflesh за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Тhe Rolling Stones и репортаж от швейцарския фестивал Riverside.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Amberian Dawn, ще видят как Eternal Frequency правят кавър на Nine Inch Nails, класическото парче ще бъде на Eagles, в Exotic ще бъдат представени Slave Тo Sirens, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Candlemass в България през 2015 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Polyphia, Shinedown, Enforcer, Sweet, Спални места и Haken също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Михаела Маринова - "До безкрай"

Видео


Албуми


Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай"....

Най-четени новини


виж всички