Alter Bridge и Jeff Scott Soto на спявка с Васко Катинчаров


Alter Bridge и Jeff Scott Soto на спявка с Васко Катинчаров

832

Премиера на новите клипове на Rammstein, Gloryhammer, Nothing More и Lord Оf Тhe Lost предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, на 22 май.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Alter Bridge (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказа Jeff Scott Soto за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Tyr и репортаж от немския фестивал Neuborn Open Air.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Eluveitie, ще видят как The Broken View правят кавър на Linkin Park, класическото парче ще бъде на Anthrax, в Exotic ще бъдат представени Broken By Тhe Scream, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Dog Eat Dog в България през 2013 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Sons Оf Apollo, Darkane, Eufobia, Imonolith, Pop Evil, Dorothy, Lions At the Gate и Projected също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички