Ashes Of Ares на Matt Barlow с концерт в София на 8 юни


Ashes Of Ares на Matt Barlow с концерт в София на 8 юни

1245

BGTSC представя: концерта на Ashes Of Ares, който ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. на 8 юни.

Ashes Of Ares е пауър метъл банда, създадена преди 10 години от бившите колеги в Iced Earth. Това са певецът Мат Барлоу (Маtt Barlow) и басистът Фреди Видалес (Freddie Vidales), плюс барабанистът Ван Уилямс (Nevermore, Ghost Ship Octavius, Pure Sweet Hell, сега в Liege Lord). Групата има три дългосвирещи албума и едно ЕР, а у нас пристигат за първи път, за да представи последния  от тях, озаглавен "Emperors And Fools". Ще има и изненади. Първата е, че ще чуем любими песни на Iced Earth, изпълнявани и изпълнени от легендарния Мат Барлоу. Ashes Of Ares ще бъдат придружени от друг велик музикант - Кели Конлън (Kelly Conlon). Същият, който изсвири бас партиите в легендарния албум на Dеath "Symbolic", а след това се присъедини към Monstrosity... В сет листа са "I Died For You", "Melancholy", "Dragon Chil", "The Hunter", "Last December", "Burning Times" и други изпълнени на живо класики от иконичния вокал.

В заключение, Ashes Of Ares идва у нас със страхотния си нов албум, с двама бивши членове на Iced Earth и бивш член на Dеath. Предстои емоционална вечер, която ще ни разходи във времето и завърши на 8 юни -  подчертават организаторите - Предстои ни много "тежко" и вълнуващо лято! Предупредени сте!

Приветствие на Мат: https://youtu.be/IEaHabkVNX4

Билетите по 35 лева в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В случай, че останат места, в клуба входът ще струва 45 лева.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет.  Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация, всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението "Сцена музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички